Velkommen til TK Byg & Gulv


TK Byg og Gulv er et velrenommeret Gulv- og tømrerfirma i  strandby nær Frederikshavn. Vi er stolte af at kunne kalde os selv et af Nordjyllands bedste gulvfirmaer. Vores erfaring strækker sig over alt inden for gulvbelægning, men vi har specialiseret os i linoleum og vinyl. Vi er det tømrerfirma i Nordjylland med den største erfaring inden for netop dette område og vi udfører gulvarbejde lige fra Skagen til Aalborg.

Vi har brugt årtier på at beherske og perfektionere de teknikker, vi benytter i vores gulvarbejde. Vi udfører således flere typer specialopgaver såsom mønster i linoleum, designgulve fra EGE samt gulvslibning med støvbinding. Fælles for alle de opgaver vi tager ind er, at vi har stort fokus på kvalitet og grundighed i alt arbejde, vi udfører.

Vi er medlem af både dansk byggeri/byg garanti samt GVK (Gulvbranchens Vådrums Kontrol), hvilket er din garant for, at gulve i vådrum er udført og lagt i godkendte materialer. Vi har således i mere end 20 år været certificerede og godkendte til at udføre svejse-vinyl i alle former for vådrum. Som GVK certificeret gulvfirma i Nordjylland har vi den nyeste viden og metoder vedrørende alt inden for vådrum.

Ud over dette har vi også megen erfaring med speciel opbygning af undergulve samt belægning på skibe, som typisk udføres i underentreprise.

Mangler du et alsidigt gulvfirma med speciale i vinylgulve eller gulvarbejde i Nordjylland, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at løse både store som små opgaver. Kontakt os på telefon 30 31 00 26 eller via email på tk@tk-bygoggulv.dk.


Evalueret af BNKI:


Galleri

029
032
033
089
223
330
331
333
334
341
346