Contract tæpper

En type gulvarbejde vi som gulvfirma ofte udfører hos vores erhvervskunder i Nordjylland er contract tæpper. Contract tæpper bliver ofte brugt i for eksempel banker, kontorlandskaber og restauranter. De tæpper vi benytter har naturligvis altid den korrekte deklaration i forhold til Dansk Indeklima Mærkning.

En metode vi ofte benytter, når vi anlægger contract tæpper, er tæppefliser. Med tæppefliser har du mulighed for hurtigt og nemt at skifte slidte dele af tæppet ud med en ny flise. Sker der et uheld på en del af tæppet behøver du således heller ikke længere skifte hele tæppet ud – vi skifter blot den del af tæppet ud der trænger. Praktisk, økonomisk, simpelt.

Samtidig gør contract tæpper det muligt for dig at få lige netop det look, du ønsker. Du kan således få overført både logo, billeder, navne, mønstre og så videre til dit tæppe, så det bliver unikt for dig.

Med et tæppe på gulvet får du god akustik i rummet, og stik imod hvad mange tror, har det vist sig, at gulvtæpper reducerer allergener og støv i luften, da tæppet meget bedre kan absorbere og holde på de problematiske partikler frem for hårde overflader som træ og klinker. Du forbedrer dermed dit indemiljø markant og gør det mere allergivenligt.

Skal vi ringe dig op?​

​Står du med et spørgsmål som er lidt svært at forklare i en mail? Så udfyld formularen her og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TK Byg & Gulv ApS

CVR: 27405835