Tømrer udfører holdbart og funktionelt tømrerarbejde

Skal du have udført professionelt tømrerarbejde? TK Byg & Gulv ApS er et tømrerfirma med over 20 års erfaring solidt placeret i Frederikshavn. 

Vi arbejder som tømrer i hele Nordjylland, herunder blandt andet i Hjørring og Vendsyssel. Vi har altid stort fokus på kvalitet og grundighed, uanset hvilken opgave det drejer sig om.

Vores fokus er altid på at levere holdbare, funktionelle og flotte løsninger, som vores kunder kan glæde sig over i mange år frem. Alt tømrerarbejde udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Få garanti på dit tømrerarbejde

Hos TK Byg & Gulv ApS lægger vi vægt på, at opgaverne bliver løst med kvalitet for øje, og at alle regler og forskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Vores sikkerhed er din sikkerhed.

Derfor er vi også medlem af Dansk Byggeri, og vi er dermed også omfattet af Byg Garanti.

​Hvad koster en tømrer i timen?

Skal du have udført tømrerarbejde af en professionel tømrer, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet en konkret pris på din opgave. Vi udfører kun arbejde til en timepris ved meget små opgaver, da vi ellers giver et fast tilbud på opgaven.

Ring til vores tømrer på telefon 30 31 00 26 eller skriv til e-mail tk@tk-bygoggulv.dk for at høre mere om vores priser.​

Skal vi ringe dig op?​

​Står du med et spørgsmål som er lidt svært at forklare i en mail? Så udfyld formularen her og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TK Byg & Gulv ApS

CVR: 27405835